Dziesmu lapiņu var lejupielādēt šeit: / The song sheet can be downloaded here:

____________________________________

Mīļā draudze!

Tik pēkšņi –  tik negaidīti ātri,  ir pienākusi Baznīcas gada pēdējā svētdiena–Mūžības svētdiena un Mirušo piemiņas diena.   Tikai pirms dažam dienām svinējām Latvijas Valsts Svētkus, bet šodien tiekam aicināti savas acis pacelt uz Mūžību.  Un aizdegt svecītes pieminot tos mūsu mīļajos, kuri pēdējā gadā ir gājuši mūžībā.  Šajā gadā, mēs to daram kopā trīs draudzes–Vankūvera, Sietla un Portlande.

Sirsnīgs paldies visiem, kuri piedalījās svētbrīža tapšanā!  Mūsu lasītājiem, Šulcu ģimenei – Ainai, Lindai un Jānim;  Aijai Staparai, par ziediem pieminot viņas māti, Irēnu.  Šoreiz mums ziedu bija neparasti daudz–uz altāra, pie kanceles, blakus Augšāmcelšanās svecei–tos,  pieminot savu māti, Mirdzu, atnesa mūsu ērģelnieks, Dr. Andris Āboliņš un video ierakstu veidotājs, Pauls Zommers – pieminot savu māti Dzintru.  Daudz mīlestības!  Paldies!

Paldies arī Andrejam Zommeram un Ērikam Raisteram, kuri gādā, lai ieraksts tiek ielikts tīmeklī un nogādāts jūsu e-pasta kastītē! 

Un–šajā dienā,  un vienmēr–pateicība  Dievam, kas mūs ir vadījis, svētījis un sargājis mūsu sirdis un domas šajā  neparastajā gadā!    

Nākošajā svētdienā aizdegsim pirmo Adventa  svecīti un turpināsim savu kopējo ticības ceļu! 

Uz to, lai Dievs palīdz un svētī mūs visus!

Jūsu prāv. Daira

____________________________________

Dear friends,

This is the last Sunday of the Church year and in Latvian congregations, it’s the day we remember those, who have gone before us, into God’s own Light Eternal.

Next Sunday our service will be in English and I invite you to join us as we light the first candle in the Advent wreath and listen to John the Baptist proclaim the Good News that is to come!  

May God bless you and keep you!

prāv. Daira

Tags: , , ,

Comments are closed.