Dziesmu lapiņu var lejupielādēt šeit: / The song sheet can be downloaded here:

____________________________________

Mīļā draudze!

Šonedēļ sūtam jums sirsnīgus sveicienus Draudzīgā Aicinājuma dienā!  Vairāk nekā 30 gadus Sietlas draudze to ir svinējusi kopā ar mūsu Vasaras vidusskolu Kursu.   Šogad mēs neatsakāmies no svinēšanas, bet to darām mazliet citādi—pulcējoties nevis dievnamā, bet tīmeklī!  Kā minu svētbrīža ierakstā, Kursas direktore Dr. Indra Ekmane, kopā ar skolotājiem un Izglītības centra darbiniekiem, plāno īpašu Zoom tikšanos.  Tas prasa laiku un darbu, bet tas top un mēs visi saņemsim ielūgumu tajā piedalīties.  Tikmēr, mēs jau šodien, ar pateicību Dievam, svinam.  Attālināti, bet kopā.

Sirsnīgi pateicos Paulam Zommeram un Maijai Riekstiņai, Kursas ilggadīgai dziedāšanas skolotājai, par skaistajām fotogrāfijām!  Mūsu lasītājiem—Kursas absolventiem Jūlijam Pružinskim un Indrai Ekmanei, kura 5 gadus ir arī Kursas direktore—paldies, paldies!  Ik nedēļās Dr. Andris Āboliņš mūs priecē ar ērģeļu improvizācijām—Pauls Zommers visu ieraksta—Andrejs Zommers ieliek ierakstu tīmeklī un Ēriks Raisters to izsūta mums visiem.  Paldies, paldies, paldies, paldies! 

Novēlu jums jauku skatīšanos un priecīgu Draudzīgā Aicinājuma dienu!

Jūsu, prāv. Daira

____________________________________

Dear friends,

The video this week is in Latvian and is in honor of Draudzīgais Acinājums.  This is a day we celebrate together with our Summer High School Kursa.  In the video you will see pictures taken by Maija Riekstiņa, who is not only Kursa’s longtime singing teacher, but also a wonderful photographer!  Pauls Zommers, who makes our Worship videos, has also included some he took of the Education Center in Shelton.  Take a look!  Enjoy!

And may God bless you, every one!

prāv. Daira

Tags: , ,

Comments are closed.