Decembris iesākās ar prāv. Kāļa Žola ievešanu amatā Sanfrancisko pirmajā Adventa svētdienā. Dievkalpojumu vadīja prāv. Lauma Zušēvica, bet piedalījās LELBA pārvalde un mūsu apgabala mācītāji. Pēc dievkalpojuma mūsu draudzes priekšnieks un arī es apsveicām mūsu jauno apgabala vadītāju un novēlejām viņam Dieva spēku!
Otrajā Adventa svētdienā pēc dievkalpojuma pulcējāmies pie kamīna lejas zālē un dziedājām Ziemsvētku dziesmas bet trešo Adventu svinējām ne svētdienā, bet sestdienas vakarā—Adventa svecīšu dievkalpojumā. Dziedāja ansamblis Sigulda—dažās dziesmās pievienojoties vīru balsīm. Dziedāja arī skolas bērni un mācīja visai draudzei dziedāt līdz. Paldies visiem, kas šo dievkalpojumu darīja tik skaistu—Maija Riekstiņa, Sigulda, „Siguldas palīgi”—vīri, skolas bērni. Paldies Paulam Kalniņam, par kuplo eglīti un skolas vecākiem, kas to appušķoja!
Pēc dievkalpojuma turpinājām svinēt nama zāle—noskatoties bērnu sagatavoto ludziņu, „Pirmie Ziemsvētki” un pat piedaloties tajā ar dziesmām. Skolotājiem—vecākiem—bērniem, un it sevišķi skolas pārzinei, Irēnei Olson (ko gan visi pazistam mīļvārdiņā, Pelīte) kas to izdomāja un salika, mums visiem par prieku un svētību!

Ziemsvētku vakara dievkalpojumā bija prieks redzēt tuvus un tālus ciemiņus, lielus un mazus. Svecīšu gaismā klausījāmies Ziemsvētku stāstu un dziedājām Klusa nakts, svēta nakts. Paldies Dr. Andrim Āboliņam, par izjusto ērģeļu solo!

24. februārī mūsu dievnamā notiks diakones Gijas Galiņas ordinācija mācītājas amatā. Dievkalpojumā piedalīsies archib. Elmārs Ernsts Rozītis un prāv. Kārlis Žols. Pēc dievkalpojuma apsveiksim jauno mācītāju nama lejas zālē. Gija Galiņa ir ilggadīgi kalpojusi Takomas draudzē un turpinājusi studijas Sietlas Universtitāte, iegūstot maģistra grādu. Apsveicam un novēlam Dieva svētību!

No 26. februāra līdz 3. martam notiks LELBA Draudžu dienas. Vēl nav par vēlu pieteikties! DD piedāvā interesantu programmu un Floridas silto sauli! Informācija un pieteikšanās lapas LELBA mājas lapā—www.LELBA.org

One Comment to “Ziņojumi…

  1. Juris says:

    Labdien visiem. Ar šo īso vēstuli, informēju, ka Air Baltic publisko attiecību pārstāvis un Latvijas žurnālists Kristaps Kārkliņš viesosies Seattlā no 2013 gada 24 septembrim līdz 1 oktobrim.Lūdzu izmantojiet šo reto izdevību satikt interesantu viesi no Latvijas.Kristaps is gatavs uzstāties gan publiski , gan satikties privāti.Viņa interesēs ietilps gan aviācijas vēsture un modernā industrija, gan daudzi cilvēciskie un psiholoģijas attiecību jautājumi. Jūtaties brīvi rakstīt Kristapam uz viņa e-pastu
    [email protected]
    vai atbildēt uz manu [email protected]
    Labi sagaidīsim viesi no Latvijas mūsu Seattlā.
    Lūdzu parsūties šo ziņu draugiem uz paziņām.
    juris