Dziesmu lapiņu var lejupielādēt šeit: / The song sheet can be downloaded here:

____________________________________

Mīļā draudze!

Kopā ar svētbrīža video šonedēļ nosūtam mūsu archibīskapes Laumas vēstuli–Lūgšana dūmu aptumšotās dienās.  Liekas, ka mīļā archibīskape īpaši domājusi par mums, kas rietumu krastā pēdējās nedēļās dzīvojam dūmakā, kā arī par tiem, kuri ugunsgrēkā zaudējuši mājas, visu savu iedzīvi.  Paldies Dievam, ka Oregonas draudzes priekšniecei Dr. Ritai Sējai tomēr nebija jāizvācās no mājas uguns briesmu dēļ–bet, līdz ar archib. Laumu–turpināsim lūgt cits par citu.

Šīs nedēļas ierakstā Svētos Rakstus lasa Dr. Juris Cilnis un mūsu ērģelnieks Dr. Andris Āboliņš iepriecinās mūsu ausis un sirdis ar jaukām ērģeļu improvizācijām.  Sirsnīgs paldies viņiem abiem–kā arī Paulam Zommeram, Andrejam Zommeram un Ērikam Raisteram, par video ierakstīšanu , ievietošanu tīmeklī un nosūtīšanu mums visiem! 

Esiet svētīti un pasargāti!

Jūsu, prāv. Daira

____________________________________

Dear friends,

This week’s video is in Latvian. 

I hope and pray that you are well–in body and soul.  It’s been a trying week, with the smoke that keeps hanging around.  But the smoke reminds us that we need to pray–for those, who have lost everything in the fires–and for those who are working so hard to fight the fires.  Let us lift them–and also one another– to God. 

May the Lord bless you and keep you.

prāv. Daira

Tags:

Comments are closed.